Over Ungha Bonita

over-ub
Over Ungha Bonita
Ungha Bonita is een concept huiskamerwinkeltje en nagelstudio, gestyled uit de tijd van toen, waar je terecht kunt voor workshops, het lakken van je nagels, trendy betaalbare accessoires, leuke hebbedingen, geschenkjes, handgemaakte juwelen en haarspelden. Naast het winkeltje, die gelegen is in de Stationsstraat 20 in Hamme, kun je de spulletjes ook ontdekken op de webwinkel.
Iedereen is van harte welkom op maandag- en donderdagavond, of op afspraak.

Over mij
Mijn naam is Sarah. Naast mijn hoofdberoep als training team manager binnen een internationaal bedrijf, ben ik nogal graag creatief en sportief bezig zoals met pottenbakken, juwelen maken, skiƫn, zeilen, nagels lakken en nog zoveel meer.
Vanuit de creatieve kant, is Ungha Bonita in 2017 ontstaan.
Ungha Bonita is een CommV (in bijberoep) die volledig door mezelf gerund wordt. Dit betekent het ontvangen van klanten, het uitzoeken van nieuwe leuke spullen, het maken van juweeltjes, het organiseren van workshops, het nemen van productfoto's, de boekhouding en stokbeheer, de verzending, de creatie van de webwinkel enz. Een grote en leerzame klus, die ik met veel passie doe in mijn vrije tijd.  

Over de naam
Die vraag wordt me nogal eens gesteld: Wat betekent Ungha Bonita? Ungha Bonita betekent zoveel als 'mooie nagels' in het Portugees, maar dan licht verbasterd. Ik vond het gewoon leuk klinken! En neen, mijn voornaam is niet Ungha, zoals mensen wel eens denken :-).

Ungha Bonita is nog verre van perfect. Maar stap voor stap, met veel leergierigheid en gedrevenheid, probeer ik deze leuke bezigheid elke dag een beetje beter te maken, zodat jullie met volle goesting kunnen blijven ontdekken!

bld-5106-kopie1

Webshop gemaakt met EasyWebshop